Glaszetter Weesp

  1. Glaszetter Weesp nodig?
  2. Bel Glaszetter Weesp 0294-224102
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Voor het zetten van glas in de omgeving van Weesp, ben je bij ons aan het juiste adres. Al decennialang jouw vertrouwde glaszetter bij jou in de buurt. Je kunt terecht voor alles: van ramen in bedrijfspanden, woonhuizen, schuren, tot ramen in afwijkende maten, zoals: extra grote ramen of asymmetrische ramen. Wij staan jou graag te woord voor een vrijblijvend advies. Ook schieten wij direct te hulp als je belt, om te melden dat jouw raam in stukken ligt. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse. Ook als je ’s nachts belt, verhelpen wij het probleem. Vakkundig tapen we de resten af en plaatsen we een noodvoorziening. De volgende ochtend zetten we het glas. Glaszetter Weesp, jouw erkende glasspecialist.

 

Glasschade Weesp

Hebben de inbrekers het op jouw huis voorzien? Zijn zij op klaarlichte dag via de achtertuin bij jou binnen gekomen? Dat is wel even schrikken en dat wil je geen tweede keer meemaken! Nu bent niet je alleen van jouw spullen beroofd, maar ook van jouw woonplezier. Je kunt gelukkig vertrouwen op glaszetter Weesp. Wij zorgen dat alles er snel weer picobello bij staat.

24-uurs glasservice Weesp

Wij hebben een speciale glasservice waar je dag en nacht bij terecht kunt: voor alle soorten glas en bij alle soorten glasschade. Wij werken in de hele omgeving van Weesp. Fijn om te weten dat je dus jouw nachtrust niet kwijt bent, als er per ongeluk of expres uitgerekend bij jou een ruit sneuvelt in de nacht. We zullen eerst een noodvoorziening plaatsen en er ‘s ochtends voor terug komen. Ook zijn we zeven dagen per week geopend en altijd onderweg, om jou snel uit de brand te kunnen helpen.

Is al het raamwerk verouderd in jouw huis? Dan ben je toe aan het kwaliteitsglas dat glaszetter Weesp jou kan leveren. Voor al jouw wensen op het gebied van glas. Jij wilt toch ook graag, dat jouw spullen mooi blijven? Dat jouw meubels niet verschieten: omdat het zonlicht dagelijks op jouw bank schijnt, of op dat mooie dressoir? Kies daarom voor extra dik zonwerend glas nog voor het te laat is!  Ook dubbel glas vervangen kan erg lucratief zijn op de lange termijn. Laat het ons even weten en maak een afspraak. Wij staan jou graag te woord.

Last van ruitschade? Voor alle soorten glasschade staat glaszetter Weesp graag voor jou klaar. Of het nu een afwijkende maat is of gewoon een standaard maat, wij kunnen het jou bieden. Niemand weet wanneer een raam kan sneuvelen, maar vervelend is het wel. En dan wil je het liefst, dat het zo snel mogelijk achter de rug is.

Zoek je een betrouwbaar adres, voor alle soorten glas- en raamschade? Dan moet je zijn bij Glaszetter Weesp. Wij garanderen kwaliteit en altijd een snelle afhandeling van de geleden schade. Voorrijkosten en montagekosten worden niet in rekening gebracht, want deze zit in de prijs inbegrepen. Zo betaal je nooit teveel. De glashandel in Weesp maakt het verschil!

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt, dat je zelf niet gewond raakt door de glasschade die je is overkomen.
  2. Je gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Weesp. Je bent op de juiste website beland.
  3. Je belt glaszetter Weesp en je krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. Je legt glaszetter Weesp uit wat er is gebeurd. Ook geef je de adresgegevens door.
  5. Nu hoef je alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep, om de situatie voor je op te lossen.
  6. Jouw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van jouw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis, als wij zijn langsgekomen.

Offerteformulier

Offerteformulier