1. Glaszetter Weesp nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Weesp

Voor het zetten van glas in de omgeving Weesp bent u bij ons aan het juiste adres. Al decennia lang uw vertrouwde glaszetter bij u in de buurt. Ramen in bedrijfspanden, woonhuizen of schuren. Afwijkende maten, zoals extra grote ramen of asymmetrische ramen, bij Glaszetter Weesp moet u wezen. Bel direct even met 0294 224102. Wij staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies en schieten direct te hulp als u belt om te melden dat uw raam in stukken ligt. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse. Ook als u ’s nachts belt verhelpen wij het probleem. Vakkundig tapen we de resten af en plaatsen we een noodvoorziening. De volgende ochtend zetten we het glas. Glaszetter Weesp, uw erkende glasspecialist.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Weesp

Hebben de inbrekers het op uw huis voorzien? Zijn zij op klaarlichte dag via de achtertuin bij u binnen gekomen? Dat is wel even schrikken en dat wilt u geen tweede keer meemaken! U bent niet alleen van uw spullen beroofd maar ook van uw woonplezier. U kunt gelukkig vertrouwen op glaszetter Weesp. Wij zorgen dat alles er snel weer picobello bij staat. Eén belletje met 0294 224102 en wij zijn binnen een half uur ter plaatse. Dag en nacht bereikbaar.

Bel de lokale glaszetter: 0294 224102

24-uurs glasservice Weesp

Wij hebben een speciale glasservice, waar u dag en nacht bij terecht kan voor alle soorten glas en bij alle soorten glasschade. Wij werken in de hele omgeving van Weesp. Fijn om te weten dat u dus uw nachtrust niet kwijt bent als er per ongeluk of expres uitgerekend bij u een ruit sneuvelt in de nacht. We zullen eerst een noodvoorziening plaatsen en er ‘s ochtends  voor terug komen. Ook zijn we zeven dagen per week geopend en altijd onderweg om u snel uit de brand te kunnen helpen.

Raam vervangen Weesp

Is al het raamwerk verouderd in uw huis? Dan bent u toe aan het kwaliteitsglas dat Glaszetter Weesp u kan leveren. Voor al uw wensen op het gebied van glas. U wilt toch ook graag dat uw spullen mooi blijven? Dat uw meubels niet verschieten omdat het zonlicht dagelijks op uw bank schijnt of op dat mooie dressoir? Kies daarom voor extra dik zonwerend glas nog voor het te laat is!  Ook dubbel glas vervangen kan erg lucratief zijn op de lange termijn. Laat het ons even weten en maak een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Raam kapot Weesp

Last van ruitschade? Voor alle soorten glasschade staat Glaszetter Weesp graag voor u klaar. Of het nu een afwijkende maat is of gewoon een standaard maat, wij kunnen het u bieden. Bel voor advies met 0294 224102. Wist u dat u wij ook zeven dagen per week bereikbaar zijn? Overdag en ’s nachts? Niemand weet wanneer, maar vervelend is het wel. En dan wilt u het liefst dat het zo snel mogelijk achter de rug is.

Bel de lokale glaszetter: 0294 224102
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Weesp

Zoekt u een betrouwbaar adres voor alle soorten glas- en raamschade? Dan moet u zijn bij Glaszetter Weesp. Wij garanderen kwaliteit en altijd een snelle afhandeling van de geleden schade. Voorrijkosten en montagekosten worden niet in rekening gebracht, want deze zit in de prijs inbegrepen. Zo betaald u nooit teveel. De glashandel in Weesp, wij maken het verschil!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Weesp. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Weesp op 0294 224102 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Weesp uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 0294 224102
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.