Glaszetter Wolvega

  1. Glaszetter Wolvega nodig?
  2. Bel Glaszetter Wolvega 0561-226014
  3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Je zoekt een glaszetter in Wolvega: dat zijn wij. We zitten gewoon bij je in de buurt, dus staan snel voor de deur als je ons nodig hebt. Als je ons nu belt staan we binnen 30 minuten bij je op de stoep, bijvoorbeeld om het glas te vervangen dat kapot is gegaan.

En is er minder haast bij, bijvoorbeeld omdat je denkt aan isolatie, renovatie of een bouwproject? Ook daarmee kunnen we je goed van dienst zijn. We brengen vooraf een vrijblijvende offerte uit. En geven je daarin aan wat de kosten zullen zijn. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En je zelf kunt berekenen hoe snel je de investering in betere isolatie bijvoorbeeld weer terugverdient.

Hoe gaat een glaszetter te werk?

Misschien heb je niet eerder te maken gehad met een kapotte ruit of nieuw glas. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe als er nood aan de man is. Ter plekke beoordelen we de situatie. Op basis daarvan plaatsen we meteen nieuw glas of zorgen we voor een noodoplossing.
En gaat het om isolatie of renovatie? Net als bij bouwprojecten brengen we je een vrijblijvende offerte uit. Uiteraard kunnen we je aangeven welke soorten glas er mogelijk zijn. We zetten de voor- en nadelen voor je op een rij, om je te helpen daar een goede keuze uit te maken.

Welk glas moet ik laten zetten?

We kunnen je van de verschillende soorten glas aangeven wat daarvan de beste keuze is. En hoe het bijdraagt aan het doel dat je voor ogen hebt. Dus zoek je naar een rond raampje, een groot rechthoekig glas of glas dat inbrekers buiten de deur houdt? We adviseren je graag over brandwerend glas, inbraak werend glas en de verschillende soorten isolatieglas.

We komen als glaszetter in Wolvega zo snel mogelijk naar je toe als de ruit kapot is. Dus is het glas gebarsten, zit er een kras in of is er wat anders aan de hand? In die gevallen kom je snel in de kou te zitten. Dat willen we voorkomen, daarom komen we zo snel mogelijk naar je toe. We stappen in de auto en nemen alvast wat glas in de standaardmaten mee. En blijkt dat niet geschikt voor jouw ruit? We zorgen voor een noodoplossing, waarna we het juiste glas voor je bestellen.

Uiteraard kunnen we je als glaszetter in Wolvega ook op een aantal andere manieren van dienst zijn:

    • Isolatie

Denk je aan betere isolatie van jouw (oude) woning? Het juiste glas met goede kozijnen kan de energierekening flink omlaag brengen. Daarover kunnen we je uitgebreid adviseren. We leveren je als glashandel het glas en zullen dat vervolgens vakkundig monteren. Op die manier verdien je de investering uiteindelijk vanzelf terug.

    • Renovatie

Een grondige renovatie vraagt om ander glas. Van de hoogste kwaliteit en in ieder geval dubbel, of op basis van HR+. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je de renovatie goed uit te voeren. Met advies of als uitvoerende glaszetter in Wolvega, afhankelijk van waar jij precies naar op zoek bent.

    • Bouwprojecten

We werken ten slotte voor complete bouwprojecten, zowel particulier als zakelijk. Dus ben je op zoek naar een specialist in glas voor de bouw? Dat is waar we in Wolvega en omgeving onder andere sterk in zijn.

Op basis van het type glas dat je kiest kunnen we je als glaszetter in Wolvega aangeven wat daar de kosten voor zijn. Hoe graag we dat ook zouden willen, we kunnen je hier helaas niet één prijs aangeven. Dit hangt helemaal af van wat er precies moet gebeuren. Uiteraard geven we je vooraf aan wat de kosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vragen over ons als glaszetter in Wolvega? Bel ons op telefoonnummer 0561-226014, stuur ons een e-mail naar info@glaszetterdirect.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op!

Offerteformulier

Offerteformulier