1. Glaszetter Wolvega nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Wolvega

Heeft u een bedrijfspand, schuur of woning met een kapotte ruit? Neem dan een professional in de arm die de ruit op de juiste manier vervangt. Glaszetter Wolvega is hiervoor het juiste adres. Wij komen snel bij u langs en repareren alle soorten ruiten: van groot tot klein, van enkel glas tot dubbel glas en brandwerend glas. U kunt rekenen op een prachtig resultaat.

24/7 bereikbaar

Te allen tijde kunt u contact met ons op nemen, want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dit geldt zowel door de week als in het weekend. Maak nu een afspraak door het contactformulier in te vullen.

Ruiten stuk? Glasservice Wolvega repareert goed en snel

Of het nu gaat om een barst, een gat of een raam dat compleet aan diggelen is, de glasspecialist in Wolvega biedt uitkomst. Wij vervangen elke ruit die eruit ligt, zodat u weer veilig en beschut zit. Het is immers geen pretje als u een beschadigd raam heeft. Wind en regen hebben vrij spel en dit kan extra schade opleveren. In de winter zal het gauw koud in huis worden. Tevens loopt u kans op diefstal, omdat uw pand niet meer goed is afgesloten. Voorkom deze problemen door contact met ons op te nemen. Wij rijden snel naar u toe en zorgen voor een goede oplossing.

Kapotte ramen laten repareren

Dag en nacht kunnen kapotte ramen ontstaan en problemen geven. Daarom staat de glasspecialist uit Wolvega altijd voor u klaar om ruiten die gesneuveld zijn gauw te repareren. Wij hebben vervangende ruiten in alle soorten en maten beschikbaar. We snijden het glas in de juiste maat en zorgen ter plekke voor een nette afwerking. Voor een snelle plaatsing maken we gebruik van professionele hulpmiddelen. Onze specialisten kunnen elke klus aan, dus vraag gerust om meer informatie of maak meteen een afspraak voor een reparatie.


Bel de lokale glaszetter: 088 1881244
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

De glasspecialist uit Wolvega inschakelen

Maak gebruik van onze deskundigheid op het gebied van glasreparatie en profiteer van betaalbare prijzen. Ook als u de ruiten bij een renovatie en/of isolatie van uw woning of bedrijf wilt vervangen door beter isolerend glas, staan wij voor u klaar. We voorzien u graag van advies en informatie over de diverse mogelijkheden. Wij zijn namelijk geheel op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en glassoorten. Ook weten wij exact hoe we iedere ruit moeten bevestigen in de verschillende typen kozijnen, zoals kozijnen van hout en kunststof. Wij hanteren bovendien scherpe tarieven, dus neem gauw contact met ons op.

Profiteer bij de professionele glashandel

Wij zijn een professionele glashandel en hebben ruim zestig jaar ervaring in het vak. In de loop van de tijd hebben we een enorme expertise en een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Daarnaast hebben we altijd het juiste materiaal op voorraad. Daar kunt u van profiteren als u met ons in zee gaat.

Vakkundige aanpak voor een lage prijs

Wij leveren vakwerk voor een lage prijs en we komen zeven dagen per week in actie om uw glasschade te herstellen. Onze glasexperts weten raad met kapotte ruiten in uw winkel, uw restaurant, uw fabriek, uw kantoorpand, uw woning enzovoort. Dankzij onze vakkundige aanpak bent u gauw geholpen. Heeft u een klus voor ons? Neem dan direct contact met ons op en we zorgen dat we zo snel mogelijk bij u voor de deur staan.


Bel de lokale glaszetter: 088 1881244
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.

Snelle glasreparatie in Wolvega

Zit u met een gebroken ruit in Wolvega? Dan zoekt u uiteraard graag een glaszetter in de directe omgeving. Neem dan contact op met onze glasservice in Wolvega. Wij informeren u direct over de kosten en de voorrijtijd, zodat u weet waar u aan toe bent en wanneer u onze auto met nieuw glas kunt verwachten. Wij zijn voordelig en bij spoed kunt u er in principe op rekenen dat we binnen een half uur bij u zijn.

Nieuwe ruiten op elke locatie

Al het glas in uw ramen en deuren kunnen wij vervangen. Het doet er niet toe om welke plek het gaat; binnen of buiten, hoog of laag. Wij beschikken namelijk over allerlei materialen, zoals ladders en hoogwerkers, zodat we op iedere locatie ruiten kunnen repareren. Wij zijn kortom voorbereid op iedere situatie, dus bel Glaszetter Wolvega nu of vraag online een offerte aan via het contactformulier.


Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Wolvega. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Wolvega op 088 1881244 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Wolvega uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 088 1881244