1. Glaszetter Zaandam nodig?
3. Wij zijn binnen 30 minuten bij u!

Glaszetter Zaandam

Ah oh! Een kapot raam is niet zo best. Heeft u dus dringend een glaszetter nodig in de omgeving Zaandam? Aarzel dan niet langer en bel naar het nummer 075 2071007. U zult de glasspecialisten van glaszetter Zaandam aan de lijn krijgen. Zij zullen u informeren en waarschijnlijk eerst komen met een noodvoorziening. Vervolgens zullen zij een geschikte afspraak met u maken, zodat zij op een ander tijdstip een nieuwe ruit kunnen plaatsen. U hoeft uiteraard geen seconde te twijfelen aan de kwaliteit van onze ruiten en het geleverde werk. Al 60 jaar is het werken met sloten namelijk onze passie. Aan ervaring ontbreekt het dus zeker niet. Wij zijn altijd geopend. Dus ook wanneer het een spoedgeval betreft, staan wij midden in de nacht voor u paraat.

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Glasisolatie binnen 1 dag
  • Montage zonder lekkage
  • 25 Jaar garantie op dubbelglas

Glasschade Zaandam

Heeft u te maken met glasschade doordat uw ruit in scherven is gevallen? Of heeft u slechts te maken met een barst in uw raam? In beide gevallen is het verstandig om de hulp van Glaszetter Zaandam in te schakelen. Daar waar u namelijk ten einde raad bent, komen wij met de juiste oplossing. Een barst in uw raam kan ervoor zorgen dat het raam op een dag volledig breekt. Wees er daarom op tijd bij! Wanneer de situatie van het breken zich al heeft voorgedaan, is het slim en prettig voor u om een nieuw raam te laten plaatsen. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Bel de lokale glaszetter: 075 2071007

24-uurs service Zaandam

Net wanneer u dacht dat het niet kon, hebben wij van glaszetter Zaandam het mogelijk gemaakt. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar wanneer u kampt met glasschade. 075 2071007 is het nummer dat u dient in te toetsen. Binnen een halfuur staan wij dan tot uw beschikking. Wij werken snel en zullen ervoor zorgen dat u uw nachtrust binnen een ogenblik weer kunt voortzetten. Onze glasservice is iets waarop u ten alle tijden volledig kunt vertrouwen.

Raam vervangen Zaandam

Wilt u uw ruit laten vervangen doordat het kapot is? Glaszetter Zaandam schiet u graag te hulp. Het kan ook zo zijn dat u uit voorzorg een nieuw glaswerk wilt laten plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dubbel glas. Onze glasspecialisten adviseren u met alle plezier over de meest geschikte oplossing. Neem daarom contact op met ons, zodat we de situatie eens van dichterbij kunnen bekijken. Laat het vervangen van uw raam dus met een gerust hart aan ons over!

Raam kapot Zaandam

Is uw raam stuk gegaan? Blijft u dan vooral op een veilige afstand van de scherven voordat u zich nog bezeert. Glaszetter Zaandam zal, naast het plaatsen van een nieuw raam, de taak van het opruimen op zich nemen. Aan onze glasspecialisten is het namelijk de taak om de oude situatie zo zorgvuldig mogelijk te herstellen. Wanneer nodig zullen we eerst kiezen voor een veilige noodvoorziening. Op een vervolgafspraak zullen wij dan tegemoet komen aan al uw wensen.

Bel de lokale glaszetter: 075 2071007
Glaszetter Direct

Glaszetter Direct is een 24-uurs glasservice met een breed netwerk van glaszetters. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Zaandam

Glashandel Zaandam is binnen een halfuur bij u om de glasschade ongedaan te maken. De beste glasservice in Zaandam en omstreken staat dan ook dag en nacht tot uw beschikking. Wij staan ook wel bekend om onze vakkundigheid en kwaliteitslevering. Wilt u dus in zee gaan met de meest betrouwbare glashandel van Nederland, bel ons dan op het nummer 075 2071007. Van het vervangen van een kapotte ruit tot het plaatsen van dubbel glas, onze glasspecialisten staan voor u klaar!

Zo werkt Glaszetter Direct

  1. Per ongeluk gaat er een bal door de ruit of gaat de ruit kapot. Dit kan gebeuren. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat u zelf niet gewond raakt door de glasschade die u is overkomen.
  2. U gaat op internet op zoek naar een glaszetter in Zaandam. U bent op de juiste website belandt.
  3. U belt glaszetter Zaandam op 075 2071007 en u krijgt direct de glasspecialist aan de telefoon.
  4. U legt glaszetter Zaandam uit wat er is gebeurt. Ook geeft u de adresgegevens door.
  5. Nu hoeft u alleen te wachten. Binnen 30 minuten staan wij op de stoep om de situatie voor u op te lossen.
  6. Uw verzekering kan om een foto van de glasschade vragen. Vergeet geen goede foto te maken van uw kapotte raam. Het kapotte raam is namelijk snel geschiedenis als wij zijn langsgekomen.
Bel de lokale glaszetter: 075 2071007
Glaszetter Direct

Onze glaszetters brengen bij een gemiddelde woning al binnen 1 dag dubbel glas glasisolatie aan.