De dienstverlening van glaszetterdirect.nl

Glaszetterdirect.nl is eigendom en onderdeel van Lead me B.V.

Lead me is een onafhankelijk leadgeneratie platform, dat leads genereert voor aangesloten en erkende partners. Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het leveren van glasservice. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor het plaatsen of vervangen van glas. Lead me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

Waarom glaszetterdirect.nl?

Wij zijn een landelijk netwerk gespecialiseerd in het schadevrij laten plaatsen en repareren van glaswerk. Ook voor het vervangen van glaswerk of het plaatsen van nieuwe ramen kun je terecht bij onze glasservice. Lead Me B.V. werkt alleen met geselecteerde betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland staan ingeschreven.

Voor partners

Om voor jouw als samenwerkende partner leads te genereren met een zeer hoog conversie ratio, passen wij de laatste inbound marketing technieken toe. Online lead generatie omvat een breed scala aan technieken, strategische campagnes en diverse tactieken. Al deze zaken hangen nauw samen met de keuze van het platform, waarvoor de leads gegenereerd dienen te worden. Je kunt leads vastleggen, zodra bezoekers op je website komen maar. Hoe krijg jij ze daar?

Offerteformulier

Offerteformulier