Dubbel Glas

Dubbel glas heeft veel voordelen. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord dat dubbel glas zich in de eerste 5 jaar al terugverdiend. Maar hoe kan dubbel glas zichzelf nou terugverdienen, het is toch maar een stuk glas? Eigenlijk zit de werking van dubbel glas niet eens in het glas zelf. Lees hieronder verder over hoe dit speciale glas u veel geld kan besparen. Wist u trouwens dat u bij Glaszetter Direct 12% korting krijgt? Wilt u meer informatie? Glaszetter Direct is de grootste en meest voordelige glasleverancier van Nederland. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen we u de beste prijs bieden.

Dubbel glas laten plaatsen

De vraag is nu, welke soort dubbel glas is nu het beste voor mij? Dit verschilt natuurlijk per woning. Misschien heeft u namelijk helemaal niet de meest geavanceerde glassoort nodig. Wilt u dubbel glas laten zetten? U kunt bij ons altijd vrijblijvend advies opvragen en daarbij komen wij ook graag het dubbel glas plaatsen. Het is namelijk erg belangrijk dat dit vakkundig gebeurt. Als onze glaszetters zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring. U wilt natuurlijk niet dat uw nieuwe mooie glasplaat niet goed in het kozijn gezet wordt. Als dit gebeurt zal uw raam namelijk helemaal niet goed geïsoleerd zijn. Dubbel glas plaatsen wordt bij Glaszetter Direct altijd gedaan door gediplomeerd personeel dat jarenlange ervaring heeft in het zetten van glas.

dubbel glas

Dubbel glas hoeft niet duur te zijn. Glaszetter Direct biedt altijd een scherpe prijs. Bel direct voor advies en een scherp aanbod.

Wat is dubbel glas?

Dubbel glas is glas waar tussen de glasplaten een ruimte zit. Deze ruimte zorgt voor isolerende werking. Warmte kan minder makkelijk door de isolerende luchtlaag heen. En nog belangrijker, in de winter kan de kou van buiten niet snel door het dubbel glas heen. Zo kunt u dus veel geld besparen op de stookkosten. Ook leert de ervaring dat er door deze soort glas veel minder geluid heengaat. In veel stedelijke gebieden is het daarom een veelgebruikte methode om geluidsoverlast tegen te gaan.

Wat kost het eigenlijk? Betaal niet teveel

De prijzen in de glaszetters wereld variëren nogal. Het is soms niet duidelijk waar je precies voor betaald en soms zijn er extra kosten die veel hoger uitvallen. Gelukkig hoeft u zich daar bij ons geen zorgen over te maken. Bij Glaszetter Direct wordt je altijd integer en eerlijk geholpen. Onze glasspecialisten zijn te vertrouwen en u krijgt bij ons altijd een eerlijke offerte op maat. Wij kunnen de dubbel glas kosten laag houden en dus ook de prijzen voor onze klanten. Dubbel glas laten plaatsen hoeft niet duur te zijn. Vraag een offerte of bel en u merkt vanzelf dat wij de juiste keuze zijn.

Nu 12% Korting op dubbel glas

Direct de beste prijs bij Glaszetter Direct. Altijd glashelder voordeel.

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

Dubbel glas is goed zelf te plaatsen als je de juiste kennis in huis hebt. Glaszetter Direct heeft 60 jaar ervaring en is daarom de beste keuze als u uw glas wilt laten vervangen. Het dubbel glas zetten zal met uiterste zorgvuldigheid worden gedaan. Geen enkel detail wordt overgeslagen. Dit is belangrijk omdat de isolatie meestal de belangrijkste motivatie is om dit soort glas te gebruiken. Bij ons zult u in geen geval last hebben van een lek kozijn. Dit komt omdat onze glaszetters zijn opgeleid om het raam op de juiste manier te behandelen. Wanneer u een beter geïsoleerde woning wilt hebben komen onze glasspecialisten graag langs om de situatie te bekijken.

Onze werkwijze

Wanneer voor u de keuze duidelijk is en u wilt gaan voor dubbel glas dan is het belangrijk dat u onze werkwijze weet. Bij veel andere glaszetters zijn er onverwachte kosten, bij ons niet. Onze glaszetters zullen altijd eerlijk en transparant communiceren zodat u weet waar u aan toe bent. Wij komen graag langs uw woning of pand om te inspecteren en het kozijn goed af te meten. Het zal niet de eerste keer zijn dat er een stuk glas besteld wordt en het achteraf een verkeerde maat is. Dit voorkomen wij door zelf langs te komen en ervoor te zorgen dat alles goed afgemeten wordt. Vervolgens wordt de oude kit en het oude glas verwijderd. Daarna zorgt de glaszetter ervoor dat het nieuwe raam wordt geplaatst. Soms is hier een stijger of ladder voor nodig. Ook wordt daarna het raam netjes afgekit met een speciale kit. Deze kit is ervoor bedoeld dat u niet in de toch komt te zitten. Vragen? Bel Glaszetter Direct op 088-1881244.